|
|
RE: Magyarországi flóra
- Ahol semmi sem OFF... 04.05.2012. 18:44- brentakurdvium • | 3.508 Hozzászólás
- Ahol semmi sem OFF... 09.05.2012. 23:20- Lila Pereszke • | 18.416 Hozzászólás
- Ahol semmi sem OFF... 09.05.2012. 23:54- Csukoka • | 2.333 Hozzászólás
"Van ennek egyébként köze az interneten is elérhető kétrészes, hasonló című műhöz, ami a Tiliában jelent meg? Úgy látom a szerkesztő is ugyanaz".
IGEN! Két részben jelentek meg a kisebb cikkek a Tilia kötetekben. Aztán felmerült, hogy de jó lenne könyv alakban is megjelentetni. Minden szerző megkapta a feladatot: újabb adatokkal kiegészíteni, átírni a szöveget, a térképeket, elkészíteni a fotókat stb. Lektorálás több menetben, nem kis munka volt. (Én vagyok a Pyrus cikkek szerzője, illetve a P. nivalis-t közösen írtuk Bartha Dénes professzor úrral).
Ezt találtam ma a neten: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=5...&type=1&theater
Több képből áll a sorozat.
Figyelem, fokozódik a kullancsveszély!
http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=142365
Hm, én idén még eddig szerencsére csak barátságos kullancsokkal találkoztam... viszont egy nagyezerjófű csúnyán elintézett pár napja, mert valószínűleg kicsit hozzáértem fotózás közben és most tele van felhólyagosodott, égő kiütésekkel a bal karom... aljas egy növény, többet a közelébe sem megyek, nem is értem mért nem "nagyezerrosszfű" a neve...
Mi is mindig a zöldben töltöttük a szabadidőnket, hol munkával, hol kirándulással, én is mindig kiröhögtem a kullancsriasztószagú térdzokniba betűrt nadrágú turistákat, de mióta a családban volt egy lymekór, azóta én is óvatosabban állok a témához. Bár kullancsriasztót továbbra sem használok, ha jól tudom minimum 8 óra kell ahhoz, hogy átkajálják magukat a bőrön, így a nyáluk 8 órán belül semmi szín alatt nem juthat el a véráramba. Szóval 8 órán belül megpróbálom eltávolítani, ha van bennem.
Komoly! Tegye fel a virtuális kezét aki itt volt!
De ha tényleg robotok voltak, akkor sincs gond, mert szerencsére csak a fórum nyitásakor történtek ilyen gyanús kamuregisztrációk (amiket azonnal töröltem is), de mióta aktiválva van a CAPTCHA kód a regisztráláskor, azóta szerintem nem volt ilyenre példa...
(Hm, a cigis fórum még mindig egy hajszállal előttünk van az 1552 fős rekord látogatottságával (és a majd 23.000-es taglétszámával)... nehéz lesz őket lenyomni... )
Hát sajnos csak ez a 4 grafikon van, mert a részletesebb statisztikák havidíjasak... (egyéb, nem Xobor-os számlálót meg azért nem akarok feltenni, mert talán annyira nem fontosak, másrészt azok mindenképp - min. egy logo erejéig - kicsit belepiszkálnának a dizájnba és szerintem ha már nincsenek az oldalon reklámok, nincsenek támogatóink, nem nyertünk semmilyen pályázatot az oldal létrehozására, stb. akkor már legalább használjuk ki a függetlenség előnyét és maradjon ilyen "letisztult" az oldal és ne legyen semmi zavaró izéhivatkozás ide-oda betűzdelve... )
De ezt a 4-et meg tudom mutatni, ha érdekel valakit (eléggé hullámzóak a görbék):
Oldal megnyitása - rekord nap mostanában: 2012. 06. 06 - 11.948 megnyitás
Új hozzászólások száma - rekord nap mostanában: 2012. 05. 14. - 82 új hozzászólás
Új topikok száma - rekord nap mostanában: 2012. 05. 27. - 31 új topik
Új fórumtagok regisztrálása - rekord nap mostanában: 2012. 05. 23. - 3 új tag
Hasonló topikok | Válaszok | Utolsó hozzászólás⁄Nézet |
Fórumszabályzat!!! Topik helye: FÓRUMSZABÁLYZAT - Lila Pereszke | 0 |
31.12.2010. 13:11 Írta: Lila Pereszke • Nézet: 5733 |
Látogatók
0 Fórumtag és 219 Vendég online |
Fórum statisztikák
A fórumon 17414
topik
és
72913