|
|
Zitat von Lila Pereszke im Beitrag #852
Hú! Tegnap feljöttünk a 19. helyre...
Újabb rekord tegnap: 16. hely...
Gondolom mindenki mászott már át kerítésen azért, hogy megnézzen / lefotózzon egy-egy érdekesebbnek ígérkező növényt, ill. gondolom mindenkit csapott már gyengébb-erősebb villanypásztor hasonló okokból, nincs is ezzel semmi baj, megszoktuk... de az előbb Törökbálinton egy számomra teljesen váratlan, aljas-hülye módszerrel találkoztam a szegény jószándékú botanászok távoltartására, amire szeretném felhívni a terepjáró kollégák figyelmét is (bár azért remélem nem fognak ilyesmivel találkozni):
Egy elég lestrapált szőlőterületre szerettem volna bemenni, ami már messziről kissé gyanús volt, mert a telekhatáron a tulaj elkezdte több dróton körbe-körbe futtatni a szőlőket, mintegy sorompószerűen lezárva velük a sorok közötti részeket... Na, és ahogy átléptem a dróton és közben kézzel is kicsit hozzáértem, rá kellett jönnöm, hogy besétáltam a csapdájába, mert a fickó bekente a drótokat valami barnásfekete, büdös, gépzsírszerű (?) levakarhatatlan anyaggal, amitől egyrészt a ruhám, másrészt a kezem is tök mocskos, büdös és ragadós lett...
Pfff, még jó, hogy elég közel volt, így haza tudtam menni mosakodni, mielőtt még valami allergiás izé is kijön rajtam ettől a sz*rtól... de azért remélem a szőlőjére és a borába is jutott belőle!!!
RE: Haza... haza... haza...
- Ahol semmi sem OFF... 04.10.2012. 19:04- Lila Pereszke • | 18.416 Hozzászólás
Szerintem csak nem akarja, hogy lelopják a szőlőjét... és gondolja, ha valaki mégis bemászik, akkor legalább "ne ússza meg szárazon", hanem legyen tiszta trutymó és kelljen vennie egy új ruhát...
(De rajtam kívül más állat szerintem még nem ragadt bele... a madaraknak is inkább csak koszos lesz tőle a lábuk.)
RE: Topikösszeröff
- Ahol semmi sem OFF... 08.10.2012. 09:17- Lila Pereszke • | 18.416 Hozzászólás
Zitat von barkocza im Beitrag #862
Jó volt a tavalyi, idén...?
Szerintem is jó volt a tavalyi... úh. ha van rá még érdeklődő, akkor tényleg lehetne idén is egy II. Fórumszülinapot tartani! Csak lehet valami másik helyet kellene keresnünk, nehogy úgy járjunk mint tavaly, hogy kicsit hangos volt a hely...
- Ahol semmi sem OFF... 09.10.2012. 10:30- Lila Pereszke • | 18.416 Hozzászólás
- Ahol semmi sem OFF... 09.10.2012. 18:05- brentakurdvium • | 3.508 Hozzászólás
- Ahol semmi sem OFF... 09.10.2012. 18:28- Lila Pereszke • | 18.416 Hozzászólás
Zitat von brentakurdvium im Beitrag #874
Nekem dec. 1. sajnos nem jó.
Hm, és melyik lenne jó? (Tőlem lehet máskor is... )
- Ahol semmi sem OFF... 09.10.2012. 19:00- Lila Pereszke • | 18.416 Hozzászólás
- Ahol semmi sem OFF... 09.10.2012. 19:04- brentakurdvium • | 3.508 Hozzászólás
Hasonló topikok | Válaszok | Utolsó hozzászólás⁄Nézet |
Fórumszabályzat!!! Topik helye: FÓRUMSZABÁLYZAT - Lila Pereszke | 0 |
31.12.2010. 13:11 Írta: Lila Pereszke • Nézet: 5733 |
Látogatók
0 Fórumtag és 228 Vendég online |
Fórum statisztikák
A fórumon 17414
topik