|
|
Hű, újabb rekord volt tegnap: 20. hely!
Ha így haladunk retteghet a cigis fórum... amint beindul a növényes szezon vége az 1. helyének...
Nekem is tetszenek! Ez a valami is a Te képeden... hm, a fajok mellett valami ilyesmi természetfotókat / "pillanatokat" kellene nekünk is itt a Hónap képeiben gyűjtögetni! Elvégre biztos mindenki találkozik növényezés közben ilyen mindenféle érdekességekkel, tájak, fura fák, stb. (Csak persze nem mindenki tudja lefotózni... )
És akkor az lenne a "lazulós-relaxálós-bambulós" rész a fórumon... szerintem tök jó lenne!
Zitat von mobe
Jók! A 26%-á már meg is néztem .
Hm, a figyelmes nézegetők felfedezhetik a képek között az egyik még - többé-kevésbé - futó feladvány megfejtését is... (bár kissé talán nehéz felismerni, mert az enyémnél sokkal jobban sikerült fotóról van szó és egyébként ez a kép áll közelebb a valósághoz, nem az enyém... )
P.S.: ha végeztél a 100%-kal, akkor a képek alatt a szerzők nevére kattintva lehet folytatni a nézelődést...
Na, valami ilyesmire gondoltam a Lexikon-résszel: első bejegyzés! (Persze ezeket is lehet majd javítgatni, bővíteni, stb., ha valakinek valami nem tetszik!)
Amúgy tök jó, hogy alig pár perce van kész és máris ez a 9. a googli / phyllocladium keresésnél! Szóval szerintem érdemes majd ezt a Lexikon-részt is lassan csinálgatni... hm?
(Hátha valaki véletlenül idetévedő érdeklődőt majd pont ez fog megmenteni valamelyik kedves fórumos kolléga karmai közül valami növényes vizsgán... )
!!!SZAVAZÁS!!!
Zitat von barkocza
Lehetne az év virágáról fotósversenyt hirdetni, mindenki 3, szigorúan idei képpel pályázhatna, és mindenki három képre szavazhatna. Mondjuk, egynek adhat mindenki 2 pontot, és két másiknak 1-1 pontot. A győztes meghívhatja a fórumot a Hadik kávéházba.
Na, nagyjából le van fordítva a szavazásos/körkérdéses fórumrész is, úh. kicsit "kibővítettem" az Év növényei részen a Szavazás! részt: mostantól elvileg ott új topik nyitásakor lehet szavazást is indítani!
A topiknyitó hozzászólás elküldése előtt kell a "Szavazás indítása" opciót kipipálni és akkor a küldés után ez megjelenik, itt értelemszerűen be kell írni a kérdést ill. a válaszlehetőségeket, majd mentés és kész! Úgyhogy ha valaki valamilyen - lehetőleg növényes - témában fórumos közvéleménykutatást szeretne csinálni, akkor hajrá!
(P.S.: Újoncok egyelőre nem indíthatnak szavazást, de ők is szavazhatnak... )
Zitat von novalusz
Esetleg arról is szavazhatnánk, hogy ki az aki ma készített és feltett olyan hiánypótló fotókat, amiktől immáron az összes - a honlapon szereplő - nyitvatermőről van kép.
klikk :-)
Gratulálunk! Viszont most gyúrhatsz, hogy a zárvatermők utolsó hiánypotló képét is fel tudd tenni. Mikorra tervezed?
RE: Baranyai vadásztragédia
- Ahol semmi sem OFF... 17.03.2012. 15:58- Lila Pereszke • | 18.416 Hozzászólás
Hasonló topikok | Válaszok | Utolsó hozzászólás⁄Nézet |
Fórumszabályzat!!! Topik helye: FÓRUMSZABÁLYZAT - Lila Pereszke | 0 |
31.12.2010. 13:11 Írta: Lila Pereszke • Nézet: 5733 |
Látogatók
0 Fórumtag és 100 Vendég online |
Fórum statisztikák
A fórumon 17414
topik
és
72913