|
|
Hű, újabb rekord volt tegnap: 20. hely!
Ha így haladunk retteghet a cigis fórum... amint beindul a növényes szezon vége az 1. helyének...
Nekem is tetszenek! Ez a valami is a Te képeden... hm, a fajok mellett valami ilyesmi természetfotókat / "pillanatokat" kellene nekünk is itt a Hónap képeiben gyűjtögetni! Elvégre biztos mindenki találkozik növényezés közben ilyen mindenféle érdekességekkel, tájak, fura fák, stb. (Csak persze nem mindenki tudja lefotózni... )
És akkor az lenne a "lazulós-relaxálós-bambulós" rész a fórumon... szerintem tök jó lenne!
Zitat von mobe
Jók! A 26%-á már meg is néztem .
Hm, a figyelmes nézegetők felfedezhetik a képek között az egyik még - többé-kevésbé - futó feladvány megfejtését is... (bár kissé talán nehéz felismerni, mert az enyémnél sokkal jobban sikerült fotóról van szó és egyébként ez a kép áll közelebb a valósághoz, nem az enyém... )
P.S.: ha végeztél a 100%-kal, akkor a képek alatt a szerzők nevére kattintva lehet folytatni a nézelődést...
Na, valami ilyesmire gondoltam a Lexikon-résszel: első bejegyzés! (Persze ezeket is lehet majd javítgatni, bővíteni, stb., ha valakinek valami nem tetszik!)
Amúgy tök jó, hogy alig pár perce van kész és máris ez a 9. a googli / phyllocladium keresésnél! Szóval szerintem érdemes majd ezt a Lexikon-részt is lassan csinálgatni... hm?
(Hátha valaki véletlenül idetévedő érdeklődőt majd pont ez fog megmenteni valamelyik kedves fórumos kolléga karmai közül valami növényes vizsgán... )
!!!SZAVAZÁS!!!
Zitat von barkocza
Lehetne az év virágáról fotósversenyt hirdetni, mindenki 3, szigorúan idei képpel pályázhatna, és mindenki három képre szavazhatna. Mondjuk, egynek adhat mindenki 2 pontot, és két másiknak 1-1 pontot. A győztes meghívhatja a fórumot a Hadik kávéházba.
Na, nagyjából le van fordítva a szavazásos/körkérdéses fórumrész is, úh. kicsit "kibővítettem" az Év növényei részen a Szavazás! részt: mostantól elvileg ott új topik nyitásakor lehet szavazást is indítani!
A topiknyitó hozzászólás elküldése előtt kell a "Szavazás indítása" opciót kipipálni és akkor a küldés után ez megjelenik, itt értelemszerűen be kell írni a kérdést ill. a válaszlehetőségeket, majd mentés és kész! Úgyhogy ha valaki valamilyen - lehetőleg növényes - témában fórumos közvéleménykutatást szeretne csinálni, akkor hajrá!
(P.S.: Újoncok egyelőre nem indíthatnak szavazást, de ők is szavazhatnak... )
Zitat von novalusz
Esetleg arról is szavazhatnánk, hogy ki az aki ma készített és feltett olyan hiánypótló fotókat, amiktől immáron az összes - a honlapon szereplő - nyitvatermőről van kép.
klikk :-)
Gratulálunk! Viszont most gyúrhatsz, hogy a zárvatermők utolsó hiánypotló képét is fel tudd tenni. Mikorra tervezed?
RE: Baranyai vadásztragédia
- Ahol semmi sem OFF... 17.03.2012. 15:58- Lila Pereszke • | 18.445 Hozzászólás
Hasonló topikok | Válaszok | Utolsó hozzászólás⁄Nézet |
Fórumszabályzat!!! Topik helye: FÓRUMSZABÁLYZAT - Lila Pereszke | 0 |
31.12.2010. 13:11 Írta: Lila Pereszke • Nézet: 5743 |
Wir brauchen Deine Hilfe!
|
Wir hoffen, dass dir unser Forum gefällt und du dich hier genauso wohlfühlst wie wir. Wenn du uns bei der Erhaltung des Forums unterstützen möchtest, kannst du mit Hilfe einer kleinen Spende dazu beitragen, den weiteren Betrieb zu finanzieren. Deine Spende hilft! Spendenziel: 150€
13%
|
Látogatók
0 Fórumtag és 157 Vendég online |
Fórum statisztikák
A fórumon 17425
topik
és
72955
hozzászólás van.
Rekord látogatottság: 502 Felhasználó (Tegnap 11:16). |