Csodatölcsér lenne? (=Mirabilis jalapa)

- Milyen dísznövény? 24.07.2013. 22:58
- variedit | 240 Hozzászólás

El fogom olvasni a szabályzatot, amint időm jut rá..........így renitensként sietve felteszek pár képet , kérlek ....nézzétek el nekem , .... A hegyen mindent lefotóztam, ami a kérdéses növényekhez kell, de ez a virág ......ez .... a székemhez ragasztott , bocs, ...amikor feltöltöttem.............a gépemről, a laptopomra.... Most készült........még ....ropog....
... ha jól sejtem...Mirabilis Japala...
saját nevelésű.... A hegyen ő is jól érzi magát................

Csatolt képek:

Javítva: 24.07.2013. 23:08 | Fel!

RE: Milyen dísznövény ő ?.... Csodatölcsér lenne ?

- Milyen dísznövény? 24.07.2013. 23:07
- Lila Pereszke | 18.445 Hozzászólás

Szerintem is az.

(De megint egy szögből csak a virágról van 5 teljesen ugyanolyan kép, minimális információtartalommal... és azt sem egészen értem, hogy mért van 93 pont a bejegyzésben. )

Fel!

- Milyen dísznövény? 24.07.2013. 23:26

OK. jogos .... az ejnye ...bejnye... Akkor most elkullogok ......a helyemre.....

...előbb azért felteszem ...ezt a csúf ...szépséget.... Azért furi, hogy ahol csak találtam belőlük......itt ezen a helyen....mind így nézett ki..........Persze Ti vagytok a hozzértők........... lehet hogy beteg..... de ilyen valószínűtlen színpompával ? ...persze lehet....
....Vannak még friss fotóim,,,,, de most csak ezt a kettőt tudom feltenni gyorsan............és mára elszaladok........ne hari..

Fel!

- Milyen dísznövény? 24.07.2013. 23:29

Ja ...........és a Mirabilis virága ,,,,,,,,,,,,,a fény játéka miatt...........minden képen más gyönyört ...okoz........Nektek nem ? Na nem baj...............attól még tudom..hogy egész növényt,,,,,,,,földtől - a csúcsáig .....Igenn is............így lesz..........
Fú, nem vettem kisebbre.... bocs.......muszáj most kivételesen így ....... El kell szaladnom...

Javítva: 24.07.2013. 23:46 | Fel!

- Milyen dísznövény? 24.07.2013. 23:37
- Lila Pereszke | 18.445 Hozzászólás

Zitat von variedit im Beitrag #4
Ja fény játéka miatt...........minden képen más gyönyört ...okoz........

Jó, korlátlan képfeltöltés van, úh. elférnek.

És erre a rengeteg pontra a hozzászólásaidban van valami magyarázat? Bocsánat, nyilván nincs rá szabály a Fórumszabályzatban, de szerintem az értelmezhetetlenség határát súrolják...

Javítva: 24.07.2013. 23:44 | Fel!

Wir brauchen Deine Hilfe!

Hallo !

Wir hoffen, dass dir unser Forum gefällt und du dich hier genauso wohlfühlst wie wir.

Wenn du uns bei der Erhaltung des Forums unterstützen möchtest, kannst du mit Hilfe einer kleinen Spende dazu beitragen, den weiteren Betrieb zu finanzieren.

Deine Spende hilft!

Spendenziel: 150€
13%

Látogatók
0 Fórumtag és 135 Vendég online

Fórum statisztikák
A fórumon 17425 topik és 72955 hozzászólás van.
Rekord látogatottság: 469 Felhasználó (22.11.2024. 00:15).