Vértes, berkenyészés, okt. 8. vagy 9.

- Kirándulásszervező 29.09.2011. 16:12
- barkócza | 2.015 Hozzászólás

Kedves Botanásznép, kinek van kedve a fent jelzett időpontok valamelyikén berkenyészni? Sajnos, nem igazán jó az idei év, kevés a bogyó, továbbá sok levél leszáradt már, de azért akad fényképeznivaló.

Javítva: 29.09.2011. 16:21 | Fel!

RE: Vértes, berkenyészés, okt. 8. vagy 9.

- Kirándulásszervező 12.10.2011. 17:13
- Lila Pereszke | 18.445 Hozzászólás

Hm, hát úgy látom erre most nem nagyon tolongtak a jelentkezők... Azért voltál? Volt valami érdekes?

Fel!

RE: Vértes, berkenyészés, okt. 8. vagy 9.

- Kirándulásszervező 12.10.2011. 17:38
- barkócza | 2.015 Hozzászólás

Nem jelentkezett senki. Végül elmentem, barkócát akartam szedni. Nem sok az idén a termés, az egyik "titkos" helyemen, sajnos, túl magasan voltak a bogyók, a másik "titkos" helyemről kiderült, hogy nem is annyira titkos, mert valaki megelőzött.

Persze ilyenkor azért végiglátogatom a kedvenc fáimat, hogy lehet-e újabb jó képeket csinálni. Végül csak adamit fényképeztem, remélem, tényleg az. :) Ezt a fát már régóta ismerem, de még nem került a helyére. Az idén végre Solorinától megtanultam, hogy milyen az adami. Sajnos, nem sikerültek igazán a képek. Nem volt ez az év igazán jó a berkenyéknek, talán majd jövőre.

(Azért egy kis vadkörtével sikerült megvigasztalódni.)

Csatolt képek:
Fel!

Wir brauchen Deine Hilfe!

Hallo !

Wir hoffen, dass dir unser Forum gefällt und du dich hier genauso wohlfühlst wie wir.

Wenn du uns bei der Erhaltung des Forums unterstützen möchtest, kannst du mit Hilfe einer kleinen Spende dazu beitragen, den weiteren Betrieb zu finanzieren.

Deine Spende hilft!

Spendenziel: 150€
13%

Látogatók
0 Fórumtag és 478 Vendég online

Fórum statisztikák
A fórumon 17425 topik és 72955 hozzászólás van.
Rekord látogatottság: 486 Felhasználó ( 5 perce).