Egy rövid séta Pilisborosjenő felett

- Magyarországi kirándulások, túrabeszámolók 29.07.2011. 11:43
- mobe | 1.181 Hozzászólás

A sok esős nap után már nagyon mehetnékem volt, bízva a szerencsében, tegnap délelőtt kimentem Pilisborosjenőre, és elindultam a Kevély-nyereg felé. Először megnéztem a titkos gyapjas gyűszűvirág lelőhelyemet, kíváncsi voltam, hogy néz ki virágzás után. Ugyanazt az egyedet fényképeztem, mint júniusban. Ugyanott nyílik a a csomós (?) harangvirág és egy szem borzas lent is láttam egy bokor tövében. Már érződik a nyár vége, a bibircses kecskerágó bogyói már piroslanak. Kószáltam még egy kicsit az erdőben, az eső elkezdett szemerkélni. Ott, a fák között ugyan nem zavart, de azért lassan elindultam vissza a kocsihoz. Mire odaértem, elég rendesen esett, az MO-son pedig már szabályos felhőszakadásban volt részem. Hát ennyit a szerencséről ..., de azért jó volt egy kis erdő-illatot szívni.

Csatolt képek:

Javítva: 29.07.2011. 11:45 | Fel!

Wir brauchen Deine Hilfe!

Hallo !

Wir hoffen, dass dir unser Forum gefällt und du dich hier genauso wohlfühlst wie wir.

Wenn du uns bei der Erhaltung des Forums unterstützen möchtest, kannst du mit Hilfe einer kleinen Spende dazu beitragen, den weiteren Betrieb zu finanzieren.

Deine Spende hilft!

Spendenziel: 150€
13%

Látogatók
0 Fórumtag és 143 Vendég online

Fórum statisztikák
A fórumon 17425 topik és 72955 hozzászólás van.
Rekord látogatottság: 469 Felhasználó (22.11.2024. 00:15).