Gorogorszag, Lefkada, utszeli viragok 1.

- Külföldi kirándulások, túrabeszámolók 11.01.2021. 10:02
- mobe | 1.181 Hozzászólás

Augusztus kozepen kijottem Gorogorszagba, Lefkadara, es itt ragadtam. Itt lockdown van annak ellenere, hogy bar az orszag lakossaga 10.7 millo, a napi uj fertozottek es a halalesetek szama kb. fele az otthoninak. Raadasul itt Lefkadan csak elvetve fordult elo par eset.
Szoval lockdown, koszalni nem szabad, egyeni sportolas cimen lehet setalni par szaz meteres korzetben.
A novemberi, decemberi nagy esozesek utan ilyenkor kizoldul a sziget. Telen napkozben +10 fok körül van, hajnalra sem csokken jelentosen. Tegnap kellemes 19 fok volt, jartam egyet a tengerparton, fényképeztem néhány utszeli viragot. Nemelyik egesz evben nyilik, de most ujak is elobujtak.
Idegen geprol, angol billentyuzettel irok, elnezest.

Csatolt képek:

Javítva: 11.01.2021. 10:13 | Fel!

RE: Gorogorszag, Lefkada, utszeli viragok 1.

- Külföldi kirándulások, túrabeszámolók 13.01.2021. 10:33
- Lila Pereszke | 18.445 Hozzászólás

Szerintem jobban jártál, hogy ott ragadtál, mert itt pont most lett egy kicsit még hidegebb és a honi gizgazok közül még csak pár hóvirág próbálkozik a virágzással...

Fel!

- Külföldi kirándulások, túrabeszámolók 14.01.2021. 00:40
- Kemény Dió | 5.579 Hozzászólás

Azért nagy tömegben nem ragadtak ott augusztusi nyaralók.

Fel!

- Külföldi kirándulások, túrabeszámolók 15.01.2021. 20:40
- Papinho | 2.958 Hozzászólás

Köszönjük a friss, virágzó növényekről készült képeket. Itthon inkább csak jégvirágokkal találkozunk.

Fel!

Wir brauchen Deine Hilfe!

Hallo !

Wir hoffen, dass dir unser Forum gefällt und du dich hier genauso wohlfühlst wie wir.

Wenn du uns bei der Erhaltung des Forums unterstützen möchtest, kannst du mit Hilfe einer kleinen Spende dazu beitragen, den weiteren Betrieb zu finanzieren.

Deine Spende hilft!

Spendenziel: 150€
13%

Látogatók
0 Fórumtag és 143 Vendég online

Fórum statisztikák
A fórumon 17425 topik és 72955 hozzászólás van.
Rekord látogatottság: 469 Felhasználó (22.11.2024. 00:15).