Heló jó estét, új lennék itt. Nos van egy kaktuszom, amelyről sosem hittem volna, hogy virágozni fog, de végül is megtette, és ha már virága is van, szeretném tudni mi a neve. Amúgy régóta keresek ilyen fórumot, így elsőre tetszik a dolog, nívósnak látszik.
Nos akkor lássuk sikerül-e felraknom a képet.... utólag pedig a zöld test képét is.
Heló jó estét. Na igen, valahogy sejtettem, hogy ez probléma lesz. Majd holnap reggel lefényképezem a zöld testet is. Könnyű lesz, mert a virágok már mind elhervadtak :(. Teljesen átlagos kaktusztest amúgy, mint a Melocactus például, vagy mint mondjuk egy félbevágott Gáliadinnye. Na majd holnap...
Bocs, ezt eddig nem néztem, hogy tettél föl hozzá újabb képet... de sebaj, szerintem jó a megfejtés!
(Még régen nekem is volt ilyenem, csak valamiért nem volt hajlandó virágozni... Ezeknél a Notoknál különben szerintem elég jellegzetes ez a "dudoros kitüremkedés" a bordákon tövispárnák között, szóval ez nem is annyira "átlagos kaktusztestű" kaktusz.)
(Még régen nekem is volt ilyenem, csak valamiért nem volt hajlandó virágozni... Ezeknél a Notoknál különben szerintem elég jellegzetes ez a "dudoros kitüremkedés" a bordákon tövispárnák között, szóval ez nem is annyira "átlagos kaktusztestű" kaktusz.)[/quote]
Hát ezt nem is tudtam. Mármint ezt a dolgot a dudorokkal. Legközelebb majd jobban odafigyelek a részletekre
Nem is törődtem vele egész télen, csak 1x vagy 2x öntöttem rá kis vizet, amikor épp a szemem elé került, ott a sarokban. Egészen meglepődtem ezen, hogy így kivirágzott...