Ezzel az aljasgonoszravasz viccesen jópofa feladvánnyal kívánok mindenkinek növényekben gazdag új évet!
(Jó, én is tudom, hogy még csak 29-edike van, de így legalább még meg tudjátok fejteni 31-edikén éjfélig... na meg ki tudja ki milyen bepezsgőzött állapotban lesz akkor már... )
Á, nem műnövény! Teljesen élő! Csak ööö... azért van benne egy kis turpisság...
A Dicranum nem volt egy rossz tipp! Sőt, merő aljasságból pont azért fotóztam le így, mert így szerintem is tök úgy néz ki, mint egy Dicranum... pedig nagyon nem az, úh. várom a sokkal elvetemültebb tippeket!
- Fotó-feladványok
02.01.2014. 19:33
-
bosna sarajevo
• | 5.102 Hozzászólás
az világos, hogy nem moha, hanem valami száras növény valamije
valószínűleg nem véletlen, hogy a tövén van az az alma(?)levél
olyan torzulásra tippelek, mint az ellevelesedett Juncus-virágzat (Juncaceae, Cyperaceae, talán Poaceae), esetleg valami kicsiny Caryophyllaceae, de utóbbi inkább nem....
Ööö... hát nem akarom nagyon rázni a pofonfát, de igazándiból egy eléggé nagy termetű kerti Caryophyllaceae meglehetősen speciális kinézetű, ám annál népszerűbb díszfajtájáról van szó...
Na jó, akkor elárulom, nem gyötörlek vele tovább titeket, vége a szilveszteri mókázásnak: az történt, hogy kihajítottam a kertbe egy Dianthus barbatus 'Green Trick'-et...