Orsollyal és Novalusszal kószáltunk egy jót Csömör mellett a turjánosban. Fűfélék miatt mentünk elsősorban, legalább is Orsolyt leginkább ők érdekelték, és ebben Novaluszban jó partnerre lelt. Jómagam, mint műkedvelő, inkább a látványos jószágoknál cövekeltem le.
Különösebb felsorolás nélkül néhány kép a kis délelőtti túráról. (Remélem a képeket Orsoly és Novalusz majd határozással kiegészíti )
Engem mindig elbűvöl, mennyi kis apró szépséget lehet találni egy ilyen - messziről - nem sokat mondó "gyepben" . Vállalom a kék búzavirág (Centaurea cyanus) és az üstökös gyöngyike (Muscari comosum) meghatározását, a többi lehetőséget átadom Novalusznak (Félek, a legtöbb fotóm a "Milyen növényben" landol majd, de azért párat már sikerült elhelyeznem a galériában)
Folytatom a sort néhány egyéb színfolttal, ha nem is Mobe-minőségben Remélem, Novalusztól kapunk kakukkszegfű képet, ha már szegénykére úgy ráijesztettetek dupla-nehéztüzérséggel
Hm, szerintem azért lassan visszamehetnétek Novaluszért... már biztosan megnézett mindent és marhára unatkozik szegény ott net nélkül... meg elég hideg is van...