|
|
RE: Üdv a fedélzeten! 2.0
- Üdv a fedélzeten! 11.10.2011. 22:00- brentakurdvium • | 3.508 Hozzászólás
Mespilus, mespilus...
Visszatértem Ciprusról, éljen-éljen! Az egyik nemzeti park bemutató házában volt pár fasza könyv a sziget flórájáról, de csóró lévén, csak vágyakozó pillantásokra futotta tőlem, úgyhogy remélem tudtok majd segíteni a határozásokban.
Addig is folytatom a hsz-ek olvasgatását. Szépen gyarapszunk!
- Üdv a fedélzeten! 24.10.2011. 16:18- Lila Pereszke • | 18.416 Hozzászólás
- Üdv a fedélzeten! 14.11.2011. 22:19- Lila Pereszke • | 18.416 Hozzászólás
- Üdv a fedélzeten! 15.11.2011. 08:46- Lila Pereszke • | 18.416 Hozzászólás
- Üdv a fedélzeten! 15.11.2011. 09:40- Lila Pereszke • | 18.416 Hozzászólás
- Üdv a fedélzeten! 15.11.2011. 21:46- Lila Pereszke • | 18.416 Hozzászólás
- Üdv a fedélzeten! 17.11.2011. 11:38- lisztmamonya • - | 3 Hozzászólás
- Üdv a fedélzeten! 17.11.2011. 12:10- barkócza • | 2.015 Hozzászólás
Üdv, Lisztmamonya!
Minden galériában, vagy legalul, vagy legfölül van egy zöld kereszt, "upload new pictures" felirattal. Ld. pl.:
g2242-P-auricula-L-cifra-kankalin.html
Üdv!
Elképzelhető, hogy az új tagok egy ideig megfigyelés gyanánt nem rendelkeznek bizonyos jogosultsággal (pl. képfeltöltés). Nem biztos, hogy igaz, de majd Pereszke megmondja, hogy hogyan is van ez.
De addig is ajánlom az új tagok figyelmébe a jobb felső sarokban, a nevük alatt legördülő menüsort. Itt pl be lehet állítani, hogy ne angol, hanem magyar legyen a fórum nyelve (Barkócza, Te neked angol?), de azt is, hogy az egyes üzenetek milyen sorrendben jelenjenek meg (én javaslom az időben csökkenő-re átállítani, de ízlések és pofonok), de itt lehet elérni a fórum belső levelező listáját is. Van még itt egy nagyon praktikus kis fül, nevezetesen a "Legutóbbi hozzászólás" (amennyiben magyar nyelvre van állítva a profilod), erre kattintva értelemszerűen a legutóbbi hozzászólásokat találod időrenben, és a pitypangok jelzik, hogy olvastad-e már a hozzászólást, avagy sem (így nem kell végigböngészni az összes topikot, ha követni szeretnéd a fórum történéseit.)
Üdv:
Tamás
- Üdv a fedélzeten! 17.11.2011. 13:02- Lila Pereszke • | 18.416 Hozzászólás
Üdv!
Nos igen, Barkóczának tulajdonképpen igaza van a képfeltöltést illetően, csak ahhoz hogy ez az opció megjelenjen valakinek, ahhoz képfeltöltési jogosultság kell... Ezt természetesen bárki megkaphatja (ld. múlkori h.sz.-em...), csak szólni kell, mert ez - szerintem érthető biztonsági okokból - nem jár minden friss regisztrálónak automatikusan.
Várjuk a képeket!
- Üdv a fedélzeten! 17.11.2011. 13:37- Lila Pereszke • | 18.416 Hozzászólás
- Üdv a fedélzeten! 17.11.2011. 14:04- lisztmamonya • - | 3 Hozzászólás
- Üdv a fedélzeten! 17.11.2011. 22:28- lisztmamonya • - | 3 Hozzászólás
- Üdv a fedélzeten! 18.11.2011. 10:09- Lila Pereszke • | 18.416 Hozzászólás
Hát a Galériák szerencsére folyamatosan alakulnak, mert mindig érkeznek új képek + ahol kell, ott próbáljuk cserélgetni a régieket jobb minőségű újakra + sok helyen át kell nevezni a képeket, törölni ezt-azt... szóval összefoglalva a Képgalériákon folyamatosan kell dolgozni és mégis mindig van benne néhány hiba, de mivel szerencsére egyre többen nézegetik és szólnak ha hibát találnak, (amit azonnal javítunk is), így remélhetőleg tényleg egyre jobb lesz és nem lesz benne soha néhány hibánál sokkal több...
Szeretettel udvozollek Mindannyiotokat a Forumon! Lila Pereszke! Ez csodalatos! Egyebkent, mire rajottem, hogy ez a kulonleges nev, alig ha nem egy noveny neve lehet, eltartott legalabb annyi ideig, mint belepni Hozzatok. Ebbol azonnal lathato, hogy botanikus nem vagyok. Fogalmam sincs az itteni szokasokrol, nemetul nem ertek, de biztosan hamarosan eligazodom. Mit keresek itt? Ratok bukkantam. Annyira megtetszett ez a csodalatos fuveszkert, amelyben tunderi nyelvezettel beszelnek a termeszet szepseges es csodalatos dolgairol, a friss hegyi levego erejevel felero kristalytiszta fenykepfelvetelekkel elkapraztatva a gyanutlan szemlelodot, raadasul a temakhoz kapcsolodo aktualis informaciokat is nyomon kovetve es finoman beleszove a leirasba...es maradtam. Egy baratnom ma atkuldte Facebookon Sting Desert Roze cimu szamat, amely gyonyoru, es bizonyara nem botanikai szempont vezerelte az alkotokat, am szerettem volna megosztani barataimmal a rozsaszin fenygomb-szeru sivatagi rozsa latvanyat, csodalatos sivatagi elohelyen. Dobbenten es orommel olvastam a noveny leirasanal a Sting dalara valo utalast. ( Itt mindannyiotoknak van egy "'botanikai forum_neve"'? Ha igen, akkor hadd lehessek Sivatagi rozsa, nana Sting...) Sok sikert es sok oromot a Botanikai Forum-on!
- Üdv a fedélzeten! 15.01.2012. 19:41- Lila Pereszke • | 18.416 Hozzászólás
Üdv!
A fórum magyarul van, úh. némettudásra nincs igazán szükség... némi botanikai tudás nem árt, de nem alapkövetelmény! A fórumon mindenki olyan felhasználói néven regisztrál, amilyenen szeretne (de esetleg utólag is lehet ezen változtatni, ha valaki nagyon szeretné, úh. még lehetsz "Sivatagi rózsa"... átírjam a mostani nevedet arra?)
(P.S.: sajnos egyébként a sivatagi rózsás cikk szerzője egy félreértés miatt nem olyan régen megsértődött a fórumra és törölte innét a cikkét, de a google keresőjében még valóban olvasható... )
Látogatók
0 Fórumtag és 130 Vendég online |
Fórum statisztikák
A fórumon 17414
topik
és
72913
hozzászólás van.
Rekord látogatottság: 446 Felhasználó (07.11.2024. 14:00). |