képküldés privát üzenetben?

- Technikai panaszkodó... 21.03.2021. 16:00
- Kemény Dió | 5.579 Hozzászólás

Hogyan kell csinálni? Addig jutottam, hogy az itt is látható kép+ ikon kiírja, hogy (img)(/img)
Talán ennek a közepébe kellene bevarázsolni egy képet, de hogyan?

Javítva: 21.03.2021. 16:00 | Fel!

RE: képküldés privát üzenetben?

- Technikai panaszkodó... 21.03.2021. 16:13
- Lila Pereszke | 18.445 Hozzászólás

Technikai és egyéb fórumos tudnivalók #8

Kép beszúrása privát üzenetbe / blogba

A fórum blog részén ill. a privát üzeneteknél sajnos nem lehet a fórumra közvetlenül feltölteni a csatolni kívánt képeket, ezért azokat egy külső tárhelyre kell feltölteni és onnan kell belinkelni. Ezt a következő módon lehet a legegyszerűbben megtenni:

- a képeket át kell méretezni a kívánt méretre

- ki kell választani egy képfeltöltő / képtároló weboldalt (célszerű pl. a http://www.bilder-hochladen.net/ weboldalt választani, mert ez igen megbízható és sok más hasonló oldallal ellentétben nem csak bizonyos ideig tárolja a képeket, hanem évek múlva is működnek az ide mutató képlinkek, éppen ezért a fórum teljes képanyagát is ők tárolják!)

- a képtároló oldalra feltöltött kép közvetlen linkjét (a fentebb javasolt www.bilder-hochladen.net oldal esetében ez a legutolsó "Bildlink" néven futó link) kimásolva be kell szúrni a szövegbe a "Kép beszúrása" ikon segítségével.

A kép linkjét célszerű mindig új sorba beszúrni, különben széttördeli a szöveget!

Fel!

- Technikai panaszkodó... 21.03.2021. 16:28
- Kemény Dió | 5.579 Hozzászólás

Köszönöm. Ez jó bonyolult és reklámküldést is kötelezö kérni.

Fel!

- Technikai panaszkodó... 21.03.2021. 18:59
- Lila Pereszke | 18.445 Hozzászólás

Hát, én még soha semmilyen reklámot nem kaptam tőlük 10+ év alatt...

Fel!

Wir brauchen Deine Hilfe!

Hallo !

Wir hoffen, dass dir unser Forum gefällt und du dich hier genauso wohlfühlst wie wir.

Wenn du uns bei der Erhaltung des Forums unterstützen möchtest, kannst du mit Hilfe einer kleinen Spende dazu beitragen, den weiteren Betrieb zu finanzieren.

Deine Spende hilft!

Spendenziel: 150€
13%

Látogatók
0 Fórumtag és 200 Vendég online

Fórum statisztikák
A fórumon 17425 topik és 72955 hozzászólás van.
Rekord látogatottság: 469 Felhasználó (22.11.2024. 00:15).