Állati növénykert

- Ahol semmi sem OFF... 15.01.2020. 08:17
- Kenéz | 13 Hozzászólás

Tisztelt Fórum!

Nagyon régen nem jártam erre, de most segítséget kérnék!
Írom az Állati növénykert című könyvem folytatását, amely állati/állattenyésztéshez köthető előtagokat tartalmazó növényfajokat tartalmaz egy rakat néprajzi, állattenyésztési, hagyományőrző tudással kiegészítve az általános botanikai leírást. Vicces ábrák, versek, szólás-mondások és természetesen fotók lesznek az adott növényfajhoz közölve.
A korábbi kötet miatt kialakult kapcoslatrendszer miatt sok növényfajhoz kaptam képeket régi tanáromtól, barátoktól még ismeretlenektől is, de még mindig hiányzik 4 fajhoz kép. Aki küldene nekem fotót, azt tiszteletpéldánnyal tudnám jutalmazni.
Ezekről lenne szó:
Bakszarvú lepkeszeg (Trigonella gladiata) (itt a fórumon Mészáros András képe pl. nagyon jó lenne, de kellene elérhetőség Andráshoz)
Görögszéna (Trigonella foenum-graecum)
Kerti sarkantyúfű (Delphinium x cultorum)
Vetési tinóöröm (Vaccaria hispanica) (Itt a fórumon van kép, de Jaurinum felhasználó kontaktja kellene)

Köszönettel,
Kenéz

Fel!

RE: Állati növénykert

- Ahol semmi sem OFF... 16.01.2020. 21:58
- Jaurinum | 1.656 Hozzászólás

Szia! Írd meg privát üzenetben az email-edet és elküldöm a képeket.

Fel!

Wir brauchen Deine Hilfe!

Hallo !

Wir hoffen, dass dir unser Forum gefällt und du dich hier genauso wohlfühlst wie wir.

Wenn du uns bei der Erhaltung des Forums unterstützen möchtest, kannst du mit Hilfe einer kleinen Spende dazu beitragen, den weiteren Betrieb zu finanzieren.

Deine Spende hilft!

Spendenziel: 150€
13%

Látogatók
0 Fórumtag és 39 Vendég online

Fórum statisztikák
A fórumon 17425 topik és 72955 hozzászólás van.
Rekord látogatottság: 469 Felhasználó (22.11.2024. 00:15).