Hihi... na ezért jók ezek a feladványok, mert aki felteszi a képet, annak tök egyértelmű, hogy mit fotózott, de utána meg kiderül, hogy csak a kép alapján tényleg nem annyira egyértelmű... úh. gyorsan ki kell találni valami magyarázatot, hogy melyik tipp mért nem stimmel... Hát, ha hihetünk ennek a képnek: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/co...is_scheide.jpeg , akkor az Anthriscus is szőrösebb és szerintem nem is szokott így elpirulni...
Ööö... még képet?! Hát ööö... izé... ajjaj, attól tartok most már kénytelen leszek bevallani: szóval az a helyzet, hogy én is csak ezt az egy nyomorult képet találtam róla bedobva a többi tökmás kép közé... És hát sajnos ennyiből egyébként gőzöm sincs, hogy mi lehet (és hol a fenébe fotózhattam...) csak gondoltam kicsit viccelődök vele, hátha valaki biztosra meg tudja fejteni... Egyébként nekem először a Pastinaca sativa jutott róla az eszembe, úh. ebben reménykedtem, hogy hátha valaki rámondja, de mivel erre senki nem tippelt, ezért most erősen elbizonytalanodtam...